mandag 24. august 2009

Oppdatering, horehus og Michael Jackson.

Jeg tenkte det kanskje var på tide å skrive litt her igjen. Skrivelysten er ikke helt tilstedet om dagen. Eller jeg må vel kanskje innrømme at jeg ikke har hatt lyst til så veldig mye annet enn å sitte i sofaen. Joda, jeg har da fått trent, og jammen har jeg ikke begynt å jobbe så smått igjen også. Men huset ser ut som et bomba horehus. Nei, jeg har ikke sett et bomba horehus før, men jeg følte det var en passende beskrivelse. Støvsugeren og moppen har jo tatt ferie. Kan ikke forstyrre dem da. Det hadde tatt seg ut. De rene klærne har ikke funnet veien til skapet stakkars, så da ligger de likesågodt på gulvet foran i stedet. Godt jeg ikke har så mye klær.

Klær, ja. Det har jeg som sagt ikke så mye av om dagen. Så nå gleder jeg meg til lønning igjen. Jeg har fått kjøpt litt denne måneden, og herlighet så moro det er å kunne plukke med seg klær i str 40 og 42. Eller egentlig er det mer sært enn moro hehe. Jeg, i str 40?!?

Jeg har, som jeg nevnte over her, begynt å jobbe litt smått igjen. Ryggen min er MYE bedre. Tusen takk til min manuellterapeut. Men nå er energien min laber igjen, så jeg klarer ikke å jobbe like mye som jeg ønsker. Men når jeg går på aktiv sykemelding ken jeg heldigvis styre dette litt selv. Uansett er det godt å jobbe igjen. Godt å komme inn i rutiner igjen. For mine matrutiner har blitt litt rufset etter en sommer i slaraffenland.

Jo, en ting før jeg poster. Jeg har hvert øyeblikk gått ned 40 kilo. :D

Og helt til slutt et fantastisk bilde av jentene som har stridd om Michael Jackson i hele helga. Er jentene litt inspirert her eller? Tuva med det kjente grepet og Victoria tar moonwalk-en. *fnis*

4 kommentarer:

mitt liv på godt å vondt sa...

nei du kan jo selvsagt ikke forstyrre moppen og støvsugeren.... lol

40 kilo er jo enormt bra da..... stolt av deg... men er det ikke på tide med en oppdatering på bilder snart......

Lena sa...

Bilder, ja. Tror ikke det er så stor forskjell på meg fra juli. Vente en måned til tror jeg. Hehe

Fatima sa...

Det er ikke bare ditt hus som ser ut som et bombet horehus. Men ingen her har blitt syke av det ennå....Heldigvis kommer jiff damen på fredag.
Er det ikke deilig at vekten kryper nedover ? Og klær har fått en annen betydning i mitt liv. Til sommeren ser vi ut som super modeller.

Lena sa...

Jepp! Og gjett om jeg gleder meg. :D