mandag 4. august 2008

Hva finner man på i regnvær?

Jeg har vært utrolig heldig i ferien, og hatt nesten hele to uker med godvær. Ligget på latsiden på stranda og slikket sol. Husarbeidet har ikke blitt prioritert, men har måtte blitt gjort ved behov. Hehe. Men nå, nå som regnet har meldt sin ankomst. Hva finner vi på? Husarbeid har jeg ikke lyst til å prioritere i min siste ferieuke. ;)
Se på film.
Jeg har faktisk sett en del filmer de siste dagene. Mars & Venus; en veldig søt norsk komedie med Thorbjørn Harr og Pia Tjelta. Født 4. Juli, med Tom Cruise. Den hadde jeg aldri fått rotet med til å se, men som tilfeldigvis begynte på TVN da jeg zappet litt. I går leide jeg og Tormod to filmer. Ulvenatten; en norsk thriller, som handler om terror og annen action. Me like. :D Og en romantisk komedie som heter Dan in real life.
Lese bøker.
Jeg har virkelig fått ånden over meg i år. Har vel nesten bare i år lest fler bøker enn jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg begynte med å fullføre en bok jeg begynte med for over et år siden, nemlig Dan Browns "Den digitale festning", en spenningsthriller du ikke klarer å legge fra deg, noe jeg allikevel gjør fordi jeg sovner. Hehe. Har også lest "Iskaldt bedrag" av samme forfatteren. Like spennende. :D Så har jeg lest noen feelgood-bøker. "Vannmelonen" av Marian Keyes, "En shopoholiker med baby" og "Bill.mrk. hushjelp søkes" av Sophie Kinsella. Og så noen sippebøker; "Sommerfuglhuset" av Marcia Preston, og den jeg leser for øyeblikket, "Fuglens flukt". Jeg husker ikke helt forfatteren. (Gidder nemlig ikke gå opp i andreetasjen for å sjekke.) Jeg har som dere sikkert skjønner LEST.
Men jeg kan da ikke se på film og lese hele dagen, kan jeg vel? Nei, for jeg har nemlig tenkt til å begynne å puzzle. ja du leste riktig. Puzzle. Hehe. Jeg fikk så skikkelig lyst til det. Jeg har et pas puzzlespill med noen tusen brikker, så jeg får nok tiden til å gå, samtidig som jeg har mange års erfaring med puzzle. Hehe.
Så da har jeg kommet til en konklusjon: Film, bok og puzzle. De ultimate regnaktivitetene. Nemlig!
Kos deg Lena.
Jo takk, det skal jeg gjøre.

3 kommentarer:

Kari-Merete sa...

Å,pusle er moro!! Det liker jeg også. :) Var den shopoholiker boka bra? Jeg har nemlig den "en shopoholikers hemmelige drømmeverden". Sikkert kjøpt den på salg en gang:)Kos deg med siste ferieuke!!

Lena sa...

Ja, jeg har alle fem bøkene om shopoholikeren og jeg elsker dem. Forfatteren har en utrolig sjarmerende måte å skrive på, og du kjenner deg igjen i tankene til hovedpersonen. Jeg har ledd høyt flere ganger da jeg leser dem. Det er eneren du har.

Kari-Merete sa...

Å, da skal jeg prøve å få lest den:)