søndag 24. august 2008

Der, ja ...

Der fant jeg en mal jeg likte godt. :D Var ikke lenge siden jeg byttet, men ble ikke helt fortroelig med den. Men denne likte jeg, ja.

Så var det syklingen igjen da. Har syklet runden på 1,6 mil en gang til. Den turen gikk MYE bedre, og bedret tiden med ti minutter. Det er vel ikke helt ille vel. Jeg hadde ihvertfall ingen selvmordstanker på turen nå. Hehe. Ja, så ille gæli var det på onsdagen. Det var SLITSOMT! Men i går gikk det som sagt mye bedre, og jeg er glad for det. Jeg og Tormod skulle ta en sykkeltur i dag også, men før vi kom så langt fikk vi besøk av en kamerat av Tormod, som ikke hadde vært hos oss på over to måneder. Så da tar vi sykkelturen i morra i stedet.
Tror jeg skal sende Tormod innom Biltema eller Clas Ohlson for å kjøpe sykkelkomputer til meg. Det er kjekt å ha. Har vært Gina som har målt hvor langt vi har kjørt de to foregående turene. Kan jo ikke avhenge meg av andre, ikke sant. ;)
Nytt sete er også påkrevd av min rumpe. Setet mitt er drepen. Hadde gnagsår både i lyske og ... ja. Turen i går brukte jeg sykkelen til Tormod. Det setet var mye bedre.

I helga har vi hatt Victoria igjen. Alltid moro å ha henne i hus. Finner på så mye rart. I helga har vi vært på bursdag til dattera av ei venninne. Og med hoppeslott på menyen var verken Victoria eller Tuva vonde å be.
Bilder komme som påkrevd. ;)

2 kommentarer:

Kari-Merete sa...

Så flink du er:) Vi var på sykkeltur i vår her vi også, men jeg så magne h kun de første 100 meterne av turen... så det var ikke mye "tur" nei;)
skal prøve å ta en tur på spenst i mårå... men dørstokken er så fryktelig høy å komme over;P

Lena sa...

Huff, ja jeg kjenner til det der. Vi har sånne høye dørstokkker vi og. :p