mandag 7. april 2008

Ventetiden er lang ...

Torsdag for snart to uker siden, hadde jeg visning på leiligheten min. Megeleren ringte dagen etterpå og fortalte at det hadde vært tre stykk på visning, samt at en hadde spurt etter prospekt. Megleren var meget fornøyd med det, og to av de som hadde vært på visning hadde vært interreserte. Hvorfor har jeg ikke hørt noe fra megleren da? Ikke en minste liten oppdatering. Blæh! Fredag som var prøvde jeg å ringe han, men telefonen var avslått. Idag glemte jeg å ringe, men hørte heller ingenting fra ham. Jeg vil få solgt leiligheten min så fort som mulig. Hvorfor er det ingen som vil ha den?
Jaja, jeg får vente. Bare den blir solgt før sommeren. Vil ha en fin sommer uten for store økonomiske bekymringer! Dermed basta! hehe

Der var jeg ferdig med å være morsk.

Nå gleder jeg meg til fredag. Da er det lønning, samtidig som vi jentene på jobben skal ut og spise. Det kommer til å bli artig, for vi er litt av en gjeng.

Gleder meg også til neste uke. Da skal jeg en liten tur til Oslo og møte noen jenter som jeg har blitt kjent med på nettet. Det blir sikkert koselig.

Det var det for denne gang. Kommer tilbake så fort jeg har mer å fortelle.

Sjalabais

Ingen kommentarer: