tirsdag 25. mars 2008

Mitt første blogginnlegg!

Da har jeg endelig fått rotet meg til å opprette min egen blogg. Inspirert av min gode venninne Kari-Merete, som jeg savner veldig. ;)
Ja, hva skal jeg skrive? Jeg er ikke den som naturlig setter så fine ord på ting, men jeg kan jo gjøre mitt beste.
Nå er påsken over. Den var forholdsvis tidlig i år, og fint vær har det vært også. Sol skyfri himmel, men fryktelig kaldt. jeg jobbet hele påsken, samtidig som jeg fikk min verste førkjølelsesrunde ever, så jeg fikk ikke nytt det fine været.
Nå er påsken over, jeg er friskere, (litt ihvertfall. ;) ), men da forsvant sola bak et hav av skyer, og gjett hva som igjen meldte sin ankomst? Jo, centimietervis med SNØ! Jeg vil ikke ha snø nå. Da den ikke kunne være tilstedeværende for et par måneder siden, kunne den jo holdt seg unna nå, synes da jeg. Men, men. Jeg får ikke gjort noe annet enn å irritere meg over det, så da lar jeg det være med dette. Hehe.

Jeg kan jo fortelle litt om meg selv hvis det er av interresse. Jeg er ei 24 år gammel jente, som jobber som sykepleier i hjemmesykepleien i hjemkommunen. Det har skjedd mye i livet mitt de siste åtte månedene. Jeg gjorde det slutt med kjæresten min som jeg hadde vært sammen med i tre og et halvt år. Kjøpte meg leilighet, kjempefin synes da jeg. :) Måneden etter jeg overtok nøklene til min nye leilighet, dukket drømmeprinsen opp. :) Måneden etter det igjen flyttet jeg sammen med han i hans hus, og ble samtidig stemamma annenhver helg. Kjæresten min har ei nydelig datter på tre år. Det er moro, men uvant og jammen ikke lett. ;)
Nå er leiligheten min til salgs etter bare fire/fem måneder. Synd han ikke dukket opp tidligere. ;) Jeg trives veldig godt sammen med ham. Han er fantastisk på alle måter, og jeg kan ikke vente med å være sammen med ham fremover. Gleder meg til leiligheten blir solgt. Da blir alt så mye lettere, så jeg håper det går fort. Skal ha visning torsdag 27 mars. Ønsk meg lykke til!

Det ble da noen setninger allikevel, selv om det kanskje ikke er så interressant lesning.
Kommer fler. ;)

Ingen kommentarer: